Fii alături de noi în Praga, 11-14 Noiembrie

Conferința de Testare Software preferată din Europa

Vino alături de noi la #EuroSTARConf 2019, cel mai mare eveniment pentru testeri și profesioniști QA din Europa. Hai să conectăm Europa cu comunitatea globală de testare!

În ultimii 27 de ani, EuroSTAR a devenit comunitatea de testare software preferată de testeri și profesioniști QA, un loc unde aceștia colaborează, împărtășesc cunoștiințe și își ating potențialul profesional.

Programul EuroSTAR 2019 este creat de comunitate pentru comunitate și include o listă incredibilă de speaker-i experți în testarea și calitatea software-ului, care vor oferi tot ce au mai bun în materie de training în testarea software.

Vino alături de noi la conferința de anul acesta din frumosul oraș Praga: 4 zile, 60 de sesiuni de învățare ce includ prezentări keynote, tutoriale, ateliere și multe prezentări în track-uri paralele. De asemenea, vei avea acces la cel mai mare spațiu de expoziție din Europa dedicat furnizorilor de instrumente de testare software, posibilitatea de a socializa, de a-ți lărgi cercul de cunoscuți din industrie și de a participa alături de ei la diverse activități în timpul zilei și la evenimente pe parcursul serii.

1000+

Participanți

Prezentări Keynote

Incitante

60+

Ateliere & Prezentări

Noutăți

Tendințe în Testarea Software

Keynote Speakers

Sponsori